​
Ayurveda-, jooga- ja pranayama-retriitti LINNASSA lähellä Roomaa
24.-30.8.2020 LANA LAVANINAN kanssa

Lähde mukaan ayurveda-, jooga- ja pranayama-retriitille!
 
Tämä retriitti on sinulle, joka haluat muuttaa elämäsi suuntaa kohti terveempää ja elinvoimaisempaa elämää.

Retriitti on jokaiselle, joka haluaa voida hyvin, löytää oman elämän tasapainoa ja lähteä kohti syksyä kevyenä ja energisenä. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta, etkä ayurvedasta.

Retriitin teemana on tankata elinvoimaa, ylläpitää terveyttä ja lisätä itsetuntemusta.

Retriitin aikana joogataan lempeästi hatha- ja yin-joogaa sekä tehdään pranayama-hengitysharjoituksia. Seuraat mielenkiintoisia hyvinvointiluentoja ja vietät rentouttavia luppohetkiä tunnelmallisessa ympäristössä. Opit elinvoimaa (pranaa) nostattavia meditaatio- ja pranayama-harjoituksia, jotka tukevat kehon ja mielen puhdistautumista. Saat valmiudet muuttaa elämäsi pysyvästi terveellisempään suuntaan.

Mukava seura ja rauhoittava miljöö tarjoavat tilaa omille ajatuksille ja mahdollisuuden palautua arjen kiireestä. Retriitin päätteeksi palaat kotiin elinvoimaisena ja mieli kirkkaana!

Lisäksi Lana opettaa yksinkertaisia pranayama- eli hengitysharjoituksia, jotka tasapainottavat hermostoa ja samalla hormonitomintaa. Vata-dosha häiriintyy helposti nykyään kaikilla kehotyypeillä. Pranayama on tehokas työkalu vata-doshan tasapainottamiseen. Lisäksi käymme läpi, mitkä ayurvediset öljyt ja yrtit tasapainottavat vataa.
 
ITALIALAINEN LINNA

Retriittimme pidetään aidossa italialaisessa 1200-luvulta peräisin olevassa linnassa, joka sijaitsee vanhalla etruskialueella, vain tunnin matkan päässä Roomasta.
 
Viterbon kuumat lähteet löytyvät läheltä, samoin Euroopan suurin kraatterijärvi Bolsena. Luomuviini- ja öljytiloja on naapurustossa, samoin seesteisen kauniit vaellusmaastot. Myös iki-ihana Orvieto ja kuulu kuoleva kaupunki Civita di Bagnoregio ovat lähelläolevia näkemisen arvoisia paikkoja.
 
Linnan historiallisesta puutarhasta löydät suolavesiuima-altaan, tenniskentän ja lukuisia oleskelupaikkoja mimosa-, magnolia- ja persikkapuiden katveesta.
 
Linnassa sinulla on mahdollisuus majoittua joko yhden tai kahden hengen huoneisiin. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Nautimme päivittäin linnassa valmistetun terveellisen ja puhdistavan kasvisaamiaisen, -lounaan ja -illallisen. Illallisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus nauttia paikallista valko- tai punaviiniä.   
​​​​​
Kouluttaja

Lana Lavanina (LanaPrana) on Nagpurissa sertifioitu kliinisen Ayurvedan terapeutti, pranayama- ja joogaohjaaja. Lana tekee ayurveda-konsultaatioita ja abhyanga-öljyhoitoja sekä kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa. Pranayamaa ja joogaa hän opettaa pääosin Joogakoulu Shantissa ja myös muissa joogakouluissa ja retriiteillä ympäri maailmaa mm. Samahita Retreat Center, Koh Samui, Italiassa ja Mallorcalla.

Lanan vahvuus on ayurvedan, joogan ja pranayaman kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Näistä kaikista hänellä on pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus.

LanaPranan löydät Facebookista ja Lanan kotisivuilta


    


​​
ALUSTAVA OHJELMA  
(tarvittaessa harjoitusaikoja voidaan muuttaa)

Maanantai 24.8.
Saapuminen linnaan
Tervetuloa ja yhteinen illallinen klo 19.30
 
Tiistai 25.8.
Klo 7.30-9.30 pranayama ja jooga
Klo 9.30 aamiainen
Klo 13.30 lounas
Lounaan jälkeen vierailu oliiviöljytilalla, jossa maustettujen öljyjen maistiaiset sekä tutustumista oliiviöljypohjaiseen luonnonkosmetiikkaan
klo 17.30-19 luento
Klo 19.30 illallinen
 
Keskiviikko 26.8.
Klo 7.30-9.30 pranayama ja jooga
Klo 9.30 aamiainen
Klo 13.30 lounas
klo 18-19 keskustelua ayurvedasta
klo 19.30 illallinen

Torstai  27.8. oma vapaapäivä tai retkipäivä
Klo 7-9 pranayama ja jooga
Aamiainen klo 9
Retkipäivämme suuntautuu Civita di Bagnoregioon, Bolsenan järvelle ja Orvietoon (kohteet täsmentyvät keväällä 2020). Retken hinta riippuu osallistujamäärästä. Voit myös viettää oman vapaapäivän ja tehdä kävelyretken naapurikylä Cellenoon. Niille, jotka eivät lähde retkelle, lounas tarjoillaan normaaliin tapaan linnassa klo 13.30.
Klo 20.00 illallinen linnassa


Perjantai 28.8.
klo 7.30-9.30 pranayama ja jooga
Klo 9.30 aamiainen
Klo 13.30 lounas
Iltapäivällä mahdollisuus viinitilavierailuun, jossa viininmaistiaiset (lisämaksullinen)

Klo 19.30 illallinen

Lauantai 29.8.
klo 7.30-9.30 pranayama ja jooga
Klo 9.30 aamiainen
Klo 13.30 lounas
Klo 17.30 - 19 luento
Klo 19.30 illallinen

Sunnuntai 30.8.
Aamiainen
Kotimatkalle lähtö
           
Hinta
1090 € / henkilö sisältää
*Lana Lavaninan opetuksen
*6 vuorokauden majoituksen linnassa kahden hengen huoneissa
*6 aamiaista

*6 illallista (illallisen yhteydessä viini ei sisälly hintaan).
*5 lounasta

*Yhden hengen huoneen lisämaksu on 20€ / yö.

Paikkoja on RAJOITETUSTI! Varaukset ovat sitovia. Viimeinen varauspäivä on 30.4.2020.
*Lennot eivät sisälly hintaan
Lähin lentokenttä löytyy Roomasta, jonne suoria lentoja lentävät Finnair ja Norwegian. Varauksesi jälkeen saat tarkat saapumisohjeet linnaan.

VARAUKSET
Varauksen voit tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan. Yhteystiedot ovat tässä alla. Varauksen tehtyäsi saat tarkemmat tiedot linnasta.
Varausmaksu 200 € maksetaan heti, kun minimimäärä on koossa ja kurssi vahvistetaan toteutettavaksi. ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse.

    
VARAA TÄSTÄ