​​​​​​​
Hands-on -kokkauskurssi Positanossa​
Räätälöitynä sinulle sopivana ajankohtana
vähintään kahdelle henkilölleRistorante Mediterraneo, Positano, Amalfin rannikko
 
ArsMondo yhdessä Ristorante Mediterraneon kanssa toivottaa sinut tervetulleeksi kokkaamaan maailman kauneimmalle rannikolle. Yhdessä ravintolan pääkokin kanssa pääset perehtymään sekä perinteiseen italialaiseen että Amalfin rannikon terveelliseen ja maukkaaseen ruokakulttuuriin.


Kokkaussessiot aloitetaan klo 11 ja ne kestävät noin pari tuntia - tämän jälkeen nautit valmistamasi lounaan paikallisen viinin kera.
 
Ristorante Mediterraneo on positanolainen perheyritys ja erikoistunut nimensä mukaisesti välimeren keittiöihin sekä Amalfin rannikon herkkuihin. Campanian maakunnan vulkaaninen maaperä ja leuto ilmasto ovat tunnetusti synnyttäneet maan parhaimpia raaka-aineita. Rannikon ravintolat ovat aina olleet suuri vetonaula, jopa valtameren takaa saapuville matkaajille. Ristorante Mediterraneo on sekä paikallisten että maailmanmatkaajien suosikki ja järjestänyt menestyneitä kokkauskursseja vuodesta 2001.
 
Kurssimme järjestetään Mediterraneon keittiössä, jossa pääsemme näkemään ja itse oppimaan, miten italialainen ruoka valmistetaan yksinkertaisesti ja luonnollisesti, raaka-aineiden omia makuja kunnioittaen. Käytettävissämme ovat perinteiset italialaiset uunit; raaka-aineet tulevat läheltä.

​​
ALUSTAVA OHJELMA
 
1.päivä - Saapuminen Positanoon
Saapuminen Positanoon ja majoittuminen idylliseen Villa Giadaan. Varauksen jälkeen saat yksityiskohtaiset saapumisohjeet Positanoon ja Villaan.

2.päivä - Kokkauspäivä: täytetyt kesäkurpitsankukat, scialatielli-pasta ja tiramisù

3.päivä - Kokkauspäivä: pizza, sorrentolaiset gnocchit, manteli-suklaakakku

4.päivä - Kokkauspäivä: marinoidut sardiinit, kalastajan risotto, sitruunainen jälkiruoka

5.päivä - Kokkauspäivä: munakoiso-parmesaanipaistos, kasvispasta ja manteli-sitruunakakku

6.päivä - Lähtöpäivä

Muistathan, että voimme halutessasi muuttaa valmistettavia aterioita toiveidesi mukaan. Luonnollisesti myös mahdolliset ruoka-aineallergiat otetaan huomioon.

Kokkauksien lisäksi sinulla jää aikaa tutustua myös rannikon paikalliskulttuuriin. Rannikko on kuuluisa keramiikkataiteestaan ja voit vierailla monissa keramiikkaputiikeissa. Positanolaista pellavamuotia viedään ympäri maailmaa ja kaupungissa on monia muotiliikkeitä, joissa käsintehtyyn pellavamuotiin voi käydä tutustumassa. Voit myös teettää haluamasi nahkasandaalit kivikoristein kymmenessä minuutissa paikallisilla sandaalintekijöillä. Caprin saarelle pääset 25 minuutissa, myös Pompein rauniokaupunki ja Sorrento ovat lähelläolevia vierailupaikkoja.

Kerrothan meille toiveesi niin, räätälöimme sinulle mieleisesi loman.
MATKUSTUS, MAJOITUS JA MUUTA HYÖDYLLISTÄ TIETOA
 

MAJOITUS 
Villa Giadassa, joka sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä Positanon ydinkeskustasta ja merenrannasta. Villan terassilta avautuu näkymä Positanoon ja merelle. Villassa on myös puutarha ja mahdollisuus tehdä ruokaa. 5 minuutin kävelymatkan päässä on Bar Internazionale, josta saat hyvät cappuccinot ja pientä purtavaa.
 
MATKA
ArsMondo auttaa sinua mielellään rakentamaan matkasi Positanoon.

Roomasta Positanoon:
Roomasta ensin Napoliin. Pikajuna vie sinut Napoliin reilussa tunnissa (noin 45 euroa). Napolista Vesuvius-juna vie noin tunnissa Pompeijin kautta Sorrentoon, matka maksaa noin 3 euroa. Sorrennosta SITA-bussimatka Positanoon kestää 50 minuuttia ja matka maksaa noin 4 euroa.
 
 
LISÄTIETOJA
Lisätietoja lentoaikatauluista ja -hinnoista
Finnair www.finnair.fi
Norwegian www.norwegian.com
AirBaltic www.airbaltic.com


HINTA
790€ / henkilö sisältää
Viiden yön majoituksen 2-hengen huoneessa idyllisessä Villa Giadassa Positanossa
Neljän päivän räätälöidyn kokkauskurssin aterioineen
Matkaohjelman suunnittelun ja toteutuksen

VARAUKSET
Varauksen voit tehdä puhelimitse (+358 44 32 00 008), sähköpostilla (asiakaspalvelu@arsmondo.fi) tai lomakkeella (klikkaa alla "varaa tästä").
Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan.
Varausmaksu 100 € maksetaan 7 päivää varauksen jälkeen, ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Varaukset ovat sitovia.
 


VARAA TÄSTÄ