​
Hathajoogaa ja joogaterapiaa Elena Kadieffin kanssa
4.–10.6.2018 Sisiliassa   
Tervetuloa Elena Kadieffin retriittiin Sisiliaan!
Retriittimme pidetään Torre Salsan luonnonpuistossa merenrannalla Sisilian länsirannikolla.
 
Alue sykähdyttää kauneudellaan: kuusi kilometriä hiekkarantaa ja suojeltuja hiekkadyynejä;  upeaa välimerellistä luontoa, jossa vitivalkoiset kallionseinämät laskevat turkoosiin kimaltelevaan mereen palmujen huojuessasi vierelläsi.
 
Viidessä minuutissa kävelet merenrantaan.
 
Luonnonpuiston alueelta löydät vain agriturismomme, jossa on upeat joogatilat sekä oma ravintola. Joogan lisäksi pääset uimaan sekä tekemään pitkiä kävelyjä hiekkarannalla ja luonnonpuistossa.
 
Agriturismon omassa ravintolassa nautimme päivittäin aamiaisen ja kasvisillallisen. Illallinen on runsas italialaiseen tapaan ja valmistettu alueella kasvavista raaka-aineista. Illallinen sisältää lasin sisilialaista punaviiniä tai valkoviiniä.
 
Lounaan voit valmistaa asuntojen omassa keittiönurkkauksessa – tuomme valmiiksi salaattitarpeet, juustoja ja leipää sekä hedelmiä. Raaka-aineet ovat tuoreita.
 
Agriturismossa majoitumme kolmen hengen apartementoihin, joissa oma terassi merinäköalalla, kylpyhuone ja keittiönurkkaus. Sängyt kolmen hengen asunnoissa on jaettu niin, että olohuoneessa on hyvin nukuttava sohvasänky, pienessä nukkumahuoneessa toinen sänky ja kolmas sänky tilavalla parvella.
Mahdollisuus myös kahden hengen apartementoon lisämaksua vastaan.
 
Joogan lisäksi pääset viikon aikana näkemään ja tutustumaan myös kuuluihin turkkilaisiin portaisiin Scala dei Turchi. Nämä huimat valkoiset kalliojyrkänteet nousivat maailmanmaineeseen myös komissario Montalbanon siellä seikkailtua. Samalla näet temppelilaakson Valle dei Tempin, kreikkalaisen taiteen ja arkkitehtuurin spektaakkelin. Järjestämme myös vierailun paikalliselle viinitilalle, jossa maistamme paikallista viiniä ja sisilialaisen ruokakulttuurin erikoisuuksia. Viikon aikana pääset sisälle aitoon sisilialaiseen kulttuuriin ja elämään ja näkemään palan koskematonta ja kauneinta Sisiliaa.
 
Retriitti on avoin kaikille. Ennakkotaitoja ei tarvita.
   
​​​
Elena Kadieff on sertifioitu hathajoogan opettaja ja joogaterapeutti.

"Muutin Suomeen 28 vuotta sitten ja työskentelin taidegalleristina. Urheilu, kehon ja mielen kehittäminen ovat aina olleet osa elämääni. Nuorena kilpailin taitoluistelussa ja sain Master of Sports of Russia -tittelin. Joogasta tuli merkittävä osa elämääni noin 12 vuotta sitten.

Viime vuosina olen harjoittanut joogaa ammattimaisesti ja valmistunut joogaopettajaksi arvostetussa Russian Yoga Federation School of Yoga Instructors -oppilaitoksessa, Moskovassa.
Jatkoin opiskelu samassa paikassa ja erikoistuin joogaterapian opettajaksi.


Jooga itsessään on terapeuttista, mutta joogaterapiassa kiinnitetään erityistä huomiota  kehon ja mielen ominaisuuksiin. Opimme tunnistamaan tunteiden ja kokemusten jättämät muistijäljet kehossamme, ja opimme vapautumaan niistä. Esimerkiksi yksinäisyys voi aiheuttaa lonkka-kipua, kuin taas päivittäinen kiirehtiminen kipeyttää yläselkää ryhdin pilates.
Opimme myös tunnistamaan, miten pienikin liike, oikealla hengityksellä ja keskittymisellä, parantaa kokonaisvaltaisesti kehoa, mieltä ja sielua.

Rakastan ammatissani minun ja oppilaiden välille syntyvää syvää, intiimiä, voimakasta ja energisoivaa dialogia.​​​​​​
Tavallisesti tunti alkaa Sukshma Vyayamasta, Joka on yli 5000 vuotta vanha luustolle, lihaksistolle ja erityisesti energiselle kehollemme suunnattu joogan muoto. Se on tuotu länsimaihin vasta 1950-luvulla Swami Dhirenda Brahmacharian toimesta ja
se on edelleen harvinaisempi joogan muoto Suomessa.


Tämän tehokkaan joogamuodon toinen nimi on “nivelvoimistelu”.


Aloitamme harjoittelumme Sukshma Vyayama -lämmittelyllä. Tunnit jatkuvat seisoma- ja istuma-asanoilla, jotka valitsemme tunnin teeman mukaisesti, kohdistamalla liikkeet eri lihasryhmille.

Kaikissa liikkeissä kiinnitämme erityistä huomiota tietoiseen hengitykseen ja opettelemme eri hengitystekniikoita. Jatkamme syviin avaaviin venytyksiin.

Tunnin loppupuolella siirrymme makuulle rauhoittavien ja rentouttavien asanoiden pariin. Niiden aikana keho, mieli ja henki harmonisoituvat ja omaksuvat uudet kokemukset.


Tahti on rauhallinen, joten aloittelijakin pysyy hyvin tahdissa, mutta asanoissa on myös riittävästi haastetta kokeneellekin joogaajalle.


Retriitin opetuskokonaisuus sisältää monipuolisen ohjelman, jossa on päivittäin vaihtuva teema.
Sisältö räätälöidään jokaisen osallistujan tausta huomioiden.    
    
​​
MATKAOHJELMA ​​​​

4.6.2018
Saapumispäivä


Illallinen klo 19:30

5.6.2018
Aamiainen klo 10

klo 11.30-13.00 Meditaatio, Pranayama,  Asana-harjoitus -Teema: terve selkä. Harjoittelemme niskaa ja selkää avaavia liikkeitä. Poistamme jännitystä, tasapainotamme kehon molemmat puolet.
klo 17.30 - 19.00 Pranayama. Syvät venytykset.
Klo 19 illallinen


6.6.2018

Klo 10 aamiainen
Klo 11.30 - 13.00 Meditaatio, Pranayama, Asana-harjoitus - Teema: Lonkat. Avaavia ja vahvistavia liikkeitä lonkalle.
Klo 17.30 - 19.00 Opimme itsehieronta teknikoita
Klo 19 illallinen

7.10.2018 retkipäivä tai oma vapaapäivä

8.6.2018

Klo 10 aamiainen
klo.11.30 - 13.00 Dynaminen hathayooga
Klo 17.30 - 19.00 Yooga Nidra - "Yoogin Unta". Meditatiivinen syvärentous.
Klo 19 illallinen

9.6.2018
Klo 10 aamiainen
klo.11.30 - 13.00 Dynaminen Hathayooga
klo 17.30 - 19.00 Pranayama. Yin Jooga

Klo 19 illallinen
 
10.6.2018 lähtöpäivä
Aamiainen


        
MATKUSTUS, MAJOITUS JA MUUTA HYÖDYLLISTÄ TIETOA

Kerro matkareittisi, autamme sinua mielellämme nopeimpien reittien valinnassa. Lähin lentokenttä löytyy Palermosta, jonne lentää mm. Lufthansa, British Airways ja KLM
Lähempänä matkan ajankohtaa koordinoimme osallistujien lentotiedot ja järjestämme yhteiskuljetuksen Palermon lentokentältä suoraan agriturismoon.

​HINTA
980€ / henkilö sisältää
Elena Kadieffin opetuksen
6 vuorokauden majoituksen agriturismossa kolmen hengen apartementoissa
6 aamiaista, 6 illallista ja lounastarpeet 5 päivän salaattilounaaseen
*Lennot eivät sisälly hintaan


VARAUKSET
Varauksen voit tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi , sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan. Yhteystiedot ovat tässä alla.

Varausmaksu 200€ maksetaan 7 päivää varauksen jälkeen. ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse.
Viimeinen varauspäivä on 28.2.2018.

    
VARAA TÄSTÄ