​
Hyvän mielen matka SARI HÄMÄLÄISEN kanssa italialaiseen linnaan
7. - 13.9.2020  

Lämpimästi tervetuloa hyvän mielen matkalle aitoon italialaiseen 1200-luvulta peräisin olevaan linnaan. Linna sijaitsee vanhalla etruskialueella, vain tunnin matkan päässä Roomasta.

Hyvän mielen valmentaja Sari Hämäläinen tarjoaa sinulle päivittäin pysähtymishetkiä oman arjen äärelle.
Valmennuksellisista, yhteisistä hetkistä ammennat mielen virkeyttä ja käytännöllisiä eväitä omaan arkeesi.

Aamuisin Sari herättelee halukkaat hyvän mielen päivään aurinkoisella kattoterassilla. Kiireetön aamiainen nautitaan linnan ruokailuhuoneessa.
Aamupäivällä pysähdytään oman arjen ja onnellisuuden äärelle ja illalla ennen yhteistä illallista kootaan yhteen päivän ajatuksia.
 
 
Tämä viikko on avoin kaikille. Ennakkotaitoja ei tarvita.
   
​​​​​

Viterbon kuumat lähteet löytyvät läheltä, samoin Euroopan suurin kraatterijärvi Bolsena. Luomuviini- ja öljytiloja on naapurustossa, samoin seesteisen kauniit vaellus- ja pyöräilymaastot. Myös iki-ihana Orvieto ja kuulu kuollut kaupunki Civita di Bagnoregio ovat lähelläolevia näkemisen arvoisia paikkoja, jonne sinun on mahdollista retkeillä retkipäivänä 10.9.2020.
 
Linnan historiallisesta puutarhasta löydät suolavesiuima-altaan, tenniskentän ja lukuisia oleskelupaikkoja mimosa-, magnolia- ja persikkapuiden katveesta.
 
Linnassa sinulla on mahdollisuus majoittua joko yhden tai kahden hengen huoneisiin. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone.


Nautimme päivittäin linnassa valmistetun kasvisaamiaisen, -lounaan ja -illallisen. Ateriat ovat tyypillisä italialaisia ja Lazion maakunnan kasvisaterioita.

Matkalta kotiudut hyvillä mielin – itseesi tyytyväisenä ja omasta arjestasi nauttien.

Tämä on paras lahja, jonka voit antaa itsellesi.
Mukaan voit lähteä yksin, kumppanisi tai vaikka ystävän kanssa.

Päiväkohtainen ohjelma Sari Hämäläisen kanssa tarkentuu elokuuhun 2019 mennessä.  Samanaikaisesti kerromme myös retkipäivästä ja 11.9.2020 pidettävistä linnanjuhlistamme, joissa  luonnollisesti rento pukeutumiskoodi oman makusi mukaan.    ​​
        
MATKUSTUS, MAJOITUS JA MUUTA HYÖDYLLISTÄ TIETOA


Lähin lentokenttä löytyy Roomasta, jonne suoria lentoja lentävät Finnair ja Norwegian. Rooman Fiumicinon kentältä pääset suoraan junalla linnaa lähimmälle juna-asemalle. Varauksen tehtyäsi annamme sinulle yksityiskohtaiset saapumisohjeet.


Hinta
1050€ / henkilö sisältää
Sari Hämäläisen valmennuksen
6 vuorokauden majoituksen linnassa kahden hengen huoneissa
6 aamiaista, 6 illallista ja 5 lounasta (illallisen yhteydessä lasi viiniä sisältyy hintaan).


*Yhden hengen huoneen lisämaksu on 20€ / yö.
Paikkoja on RAJOITETUSTI, mukaan mahtuu 14 henkeä! Joten varaa paikkasi nyt!

*Lennot eivät sisälly hintaan, eikä matkat kentältä kohteeseen.


VARAUKSET
Varauksen voit tehdä puhelimitse (044 32 00 008), sähköpostilla (asiakaspalvelu@arsmondo.fi) tai lomakkeella. Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi , sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan.
Varauksen tehtyäsi saat tarkemmat tiedot linnasta.

Varausmaksu 100€ maksetaan 7 päivää varauksen jälkeen. ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse.
Varaukset ovat sitovia.

    
VARAA TÄSTÄ