​
Joogaretriitti LINNASSA lähellä Roomaa
10. - 16.6.2019 ohjaajana sertifioitu Iyengarjoogan opettaja Kirsi Tietäväinen 

Retriittimme pidetään aidossa italialaisessa 1200-luvulta peräisin olevassa linnassa, joka sijaitsee vanhalla etruskialueella, vain tunnin matkan päässä Roomasta.
 
Viterbon kuumat lähteet löytyvät läheltä, samoin Euroopan suurin kraatterijärvi Bolsena. Luomuviini- ja öljytiloja on naapurustossa, samoin seesteisen kauniit vaellus- ja pyöräilymaastot. Myös iki-ihana Orvieto ja kuulu kuollut kaupunki Civita di Bagnoregio ovat lähelläolevia näkemisen arvoisia paikkoja.
 
Linnan historiallisesta puutarhasta löydät suolavesiuima-altaan, tenniskentän ja lukuisia oleskelupaikkoja mimosa-, magnolia- ja persikkapuiden katveesta.
 
Linnassa sinulla on mahdollisuus majoittua joko yhden tai kahden hengen huoneisiin. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Nautimme päivittäin linnassa valmistetun kasvisaamiaisen, -lounaan ja -illallisen. Ateriat ovat tyypillisä italialaisia ja Lazion maakunnan kasvisaterioita.
 
Retriitti on avoin kaikille. Ennakkotaitoja ei tarvita.
   
​​​​​
Sertifioitu iyengarjoogan opettaja KIRSI TIETÄVÄINEN
 
"Aloitin joogaamisen 90-luvulla hathajoogalla, josta siirryin astangajoogan kautta iyengarjoogaan. 

Joogan opettamisen aloitin 15 vuotta sitten. Päätoimisesti olen opettanut vuodesta 2006.
Iyengarjoogan opettajaksi valmistumiseni jälkeen olen syventänyt osaamistani paitsi kotimaassa ja Euroopassa myös Iyengarien joogainstituutilla Intiassa (Rimyi, Pune: heinäkuu 2012, joulukuu 2014, 2015 ja 2016). Joogan lisäksi elämääni kuuluu maalaiselämää perheen, lehmien, vuohien, kanojen ja mehiläisten kanssa pienellä myllytilallamme."
   
Sisilian vuoden 2017 joogaretriittiläisten kommentteja:


”Keho ja mieli kohtasivat rennossa ilmapiirissä. Mahtava ohjaaja, harjoituksia, lämpö, aikaa itselle, mukava porukka. Kiitos kokemuksesta!”
 
”Kirsi ohjaus on aina tarkkaa, mutta tunnelma on silti rento.”
 
”Erinomaista joogaohjausta Sisilian auringon alla.”
 
”Kirsin ohjaus on yksilöllistä ja eri ihmisten rakenteelliset ominaisuudet huomioonottavaa. Joogaviikon ilmapiiri oli rento ja erittäin positiivinen. Ihana loma. Kiitos.”
 
”Aloittelijalle salliva joogaohjaus. Henkilökohtaista, heti alusta asti.”
 
”Kirsin tutuissa ja turvallisissa käsissä nautimme viikon lämpöä ja rentoutumista. Nyt mieli virkistyneenä ja keho vetreytyneenä takaisin syksyiseen Suomeen. Tällä jaksaa ensi kesään!”

    ​​
ALUSTAVA OHJELMA
   
10.6.2019
Saapumispäivä

Illallinen klo 20


11.–12.6. ja 14.–15.6.2019
Aamupäivällä energisoiva jooga klo 11:30-13
Illalla rauhoittava jooga 18-19:30

Aamiainen päivittäin klo 8-10

Lounas klo 13
Illallinen klo 20


Aamun joogatunneilla keho herätetään uuteen päivään tekemällä dynaamisia koko kehoa energisoivia joogaliikkeitä, lempeästi ja omaa kehoa kuunnellen.

Illan tunneilla keskitytään hermostoa ja mieltä rauhoittaviin joogaliikkeisiin, terveyttä edistävien hengitys-, rentoutus- ja meditaatioharjoitusten kera.

Liikkeet ja harjoitteet soveltuvat kaiken tasoisille joogaajille ja harjoituksia pystytään muokkaamaan oppilaan oman lähtötason mukaisesti. Kaiken kokoiset ja -ikäiset ovat tervetulleita, myös vasta-alkajat!


13.6.2019 retkipäivä Bolsena-järvelle (retken hinta ilmoitetaan myöhemmin)
Aamiainen ja illallinen linnassa. Retkellelähtijöille lounas muualla. Jos et lähde retkelle, lounas tarjoillaan normaaliin tapaan linnassa.

16.6.2019 lähtöpäivä
Aamiainen


        
MATKUSTUS, MAJOITUS JA MUUTA HYÖDYLLISTÄ TIETOA


Lähin lentokenttä löytyy Roomasta, jonne suoria lentoja lentävät Finnair ja Norwegian.
Lähempänä matkan ajankohtaa koordinoimme osallistujien lentotiedot ja järjestämme yhteiskuljetuksen suoraan Rooman Fiumicinon lentokentältä linnaan ja lähtöpäivänä takaisinpäin.

Early Bird ​hinta
930€ / henkilö sisältää
Kirsi Tietäväisen opetuksen
6 vuorokauden majoituksen linnassa kahden hengen huoneissa
6 aamiaista, 6 illallista ja 5 lounasta (illallisen yhteydessä viini ei sisälly hintaan).


*Yhden hengen huoneen lisämaksu on 20€ / yö.

Early Bird hinta on voimassa 30.6.2018. Tämän jälkeen hinta on 980€ / henkilö.
Paikkoja on RAJOITETUSTI!

*Lennot eivät sisälly hintaan


VARAUKSET
Varauksen voit tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi , sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan. Yhteystiedot ovat tässä alla.
Varauksen tehtyäsi saat tarkemmat tiedot linnasta.

Varausmaksu 200€ maksetaan 7 päivää varauksen jälkeen. ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse.
Paikkoja on rajoitetusti.

    
VARAA TÄSTÄ