Kokkausta ja oopperaa Palermossa
13. – 16.12.2018

  
           

   
 
Tervetuloa kulttuurikaupunki Palermoon!

Tule nauttimaan unohtumattomasta oopperaillasta maaimankuulussa Teatro Massimossa, kokkaamaan sisilialaisen kokin kotiin ja tekemään hyviä shopppailuja iki-ihanassa Palermossa.

Majoittuminen kahden hengen huoneissa neljän tähden hotelli Garibaldissa , Palermossa   
​​​​​​​​​​​ALUSTAVA OHJELMA
 
13.12.2018 Saapumispäivä Palermoon
Kuljetus lentokentältä hotelliin

14.12.2018 Kokkausta sisilialaisen kokin kanssa

Aamiaisen jälkeen klo 10.30 sisilialaisen kokin kanssa historiallisella Palermon ulkoilmatorilla Mercato del Capolla, jonka värimaailma, tuoreiden vihannesten, hedelmien ja yrttien yltäkylläisyys herättelee kaikkia aisteja. Torilta hankimme tuoreita kaudelle tyypillisiä raaka-aineita kokkaustamme varten. Toriostosten jälkeen siirrymme kokin kotiin, noin 200 metriä Politeama teatterista. Kokkauksen jälkeen nautimme valmistamamme tyypillisen sisilialaisen lounaan: ensimmäisen ja toisen aterian sekä jälkiruoan.
Lounas päättyy noin klo 16.30.

Kokkauksen jälkeen sinulle jää aikaa tehdä iltakävely kauniissa foinikialaisten 8. vuosisadalla eaa. perustamassa Palermossa. Hurmaava kaupunki on foinikialaisten jälkeen kuulunut roomalaisille, bysanttilaisille, muslimeille, normanneille, pyhälle saksalais-roomalaiselle keisarikunnalle, Espanjalle ja Napolille, mikä on jättänyt kaupunkiin monet kerrostumat.
Palermo liitettiin Italian kuningaskuntaan vuonna 1860. Kaupungista löydät paljon nähtävää: upeita bulevardeja, kuninkaallisen palatsin Palazzo dei Normannin, katedraalin, Quattro Cantin barokkikorttelin sekä tietysti kivoja sisilialaista ruokakulttuuria edustavia ravintoloita ja trattorioita.

15.12.2018 La bohème Teatro Massimo
Aamiaisen jälkeen shoppailua Palermon historiallisessa keskustassa, Via Ruggero Settimon sekä Piazza Castelnuovon ja Piazza Giuseppe Verdin välisellä alueella. Täältä löydät italialaista muotia ja kansainvälisiä merkkejä, sisustusliikkeitä, urheilukauppoja jne. Via Maquedalla tarjonta ulottuu laukku- ja kenkäkaupoista intialaisiin ja afrikkalaisiin butiikkeihin -  vintage-liikkeitä unohtamatta. 

Klo 20.30 Giocomo Puccinin La bohème upeassa, Italian suurimmassa oopperatalossa, vuonna 1897 avatussa Teatro Massimossa. Teatro Massimon on suunnitellut arkkitehdit Giovanni Battista Filippo Basile (1874–1880) ja Ernesto Basile (1891–1897).
La bohèmen kapellimestarina nähdään Daniel Oren, ohjaus Mario Pontiggia.
Mimin roolissa Roberta Mantegna
Rodolfon roolissa Ivan Ayon Rivas

16.12.2018 lähtöpäivä
Aamiainen
Kuljetus lentokentälle

HINTA
850€ / henkilö sisältää
 *3 yön majoitus kahden hengen huoneissa aamiaisineen neljän tähden hotelli Garibaldissa Palermossa
*kuljetukset lentokentältä hotelliin ja takaisin
*Kokkauskurssin sisilialaisen kokin kanssa lounaineen
*Oopperalipun La bohème -oopperaan Teatro Massimossa 15.12.2018
 
MATKA
Lennot eivät sisälly hintaan.
Kerro matkareittisi, autamme sinua mielellämme nopeimpien reittien valinnassa. Palermoon lentää mm. Lufthansa.
Kätevä on myös lentää Finnairin tai Norwegianin suoralla lennolla Roomaan ja Roomasta Palermoon joko Ryanair tai Alitalia - takaisinpäin sama reitti.

VARAUKSET
​Varauksen voit tehdä puhelimitse tai sähköpostilla. Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi , sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan. Yhteystiedot ovat tässä alla.
Varausmaksu 100 € maksetaan 7 päivää varauksen jälkeen, ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Varaukset ovat sitovia.