​
Kundaliinijoogaretriitti LINNASSA lähellä Roomaa
31.5 - 6.6.2021 ohjaajana KRI-sertifioitu kundaliinijoogan opettaja Ulla Mersinli 


Lämpimästi tervetuloa retriittiin, jonka aikana ohjaan sinua oman itsesi lähteelle: fyysiseen kehoon, notkeuteen, voimaan, hengitykseen, rauhaan ja rentouteen!
 
Retriittimme pidetään aidossa italialaisessa 1200-luvulta peräisin olevassa linnassa, joka sijaitsee vanhalla etruskialueella, vain tunnin matkan päässä Roomasta.
 
Viterbon kuumat lähteet löytyvät läheltä, samoin Euroopan suurin kraatterijärvi Bolsena. Luomuviini- ja öljytiloja on naapurustossa, samoin seesteisen kauniit vaellusmaastot. Myös iki-ihana Orvieto ja kuulu kuoleva kaupunki Civita di Bagnoregio ovat lähelläolevia näkemisen arvoisia paikkoja.
 
Linnan historiallisesta puutarhasta löydät suolavesiuima-altaan, tenniskentän ja lukuisia oleskelupaikkoja mimosa-, magnolia- ja persikkapuiden katveesta.
 
Linnassa sinulla on mahdollisuus majoittua joko yhden tai kahden hengen huoneisiin. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Nautimme päivittäin linnassa valmistetun kasvisaamiaisen, -lounaan ja -illallisen. Ateriat ovat tyypillisä italialaisia ja Lazion maakunnan kasvisaterioita.
 
Retriitti on avoin kaikille. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Retriittimme aikana teemme voimallisia kundaliinijoogan harjoituksia maustettuna lempeillä jooganidra-  ja syvärentoutusharjoituksilla. Kehoa ja mieltä hellivät, niveliä ja lihaksia vapauttavat venyttelyt ja meditaatio auttavat sinua antautumaan täysin omalle itsellesi, sisäistä rauhaa ja kauneutta tuntien. Aamuisin keskitymme kundaliinijoogan harjoituksiin ja iltapäivää kohden syvennymme lempeisiin venyttelyihin, meditaatioihin ja ohjattuihin joogisiin syvärentoutuksiin (jooganidra). Kundaliinijoogaharjoitukset keskittyvät eri teemoihin, jotka alustetaan aina ennen harjoitusta.

   
​​​​​
ULLA MERSINLI

Olen Ulla Mersinli, KRI-sertifioitu Kundalinijoogan opettaja. Olen opettanut viikkotunteja, meditaatiota ja hengitystekniikoita sekä intensiivikursseja vuodesta 2012. 

Työskenneltyäni 25 vuotta matkailun parissa ja lentoyhtiöbusineksessa, halusin vaihtaa elämäni suuntaa. Opiskelin rentoutusohjaajaksi, shiatsu- ja vitaalishiatsuterapeutiksi perehtyen kraniosakraaliterapiaan, NLP-tekniikoihin, kundaliinjoogaan, shaktiflow ja tanssin joogan.

Minulla on vahva ymmärrys haasteista, joita ihmiset kokevat tänä päivänä. Maailmamme on nopeaa ja informatiivista; moni meistä kaipaa hidastamista, luovuutta, paljon lempeyttä ja läsnäoloa! Huonovointisuus, stressi ja unihäiriöt häiritsevät joka toista ihmistä tänä päivänä.

Ohjaan ihmisiä unettomuusvalmentajana ja rentoutusohjaajana yrityksissä sekä yksityisesti. Mielestäni luovuuden herättäminen on tärkeää uudistumiselle ja hyvinvoinnille.

Itse olen inspiroitunut joogassa sen tuomasta tasapainosta ja yhteydestä muuhun elämään. Opetuksessani keskityn luomaan ilmapiirin, joka on kokemuksellinen, hyväksyvä, turvallinen, innostava ja mahdollinen jokaiselle iästä tai kokemuksesta riippumatta. Eniten rakastan joogassa sitä, että kuka tahansa voi sitä harjoittaa. Kundaliinijooga tarjoaa hyvin käytännöllisiä työkaluja kohdata elämää ja sen haasteita rohkeudella ja ilolla. Opetuksessani toivon, että jokainen voisi löytää itsestään jotain lempeää ja ihmeellistä. Tärkeää on löytää oma sisäinen turvapaikka, joka mahdollistaa hiljentymisen kaikessa elämän myllerryksessä.

KUNDALIINIJOOGASTA

Kundaliinijooga on ikiaikainen pyhä tiede. Sen tavoitteena on löytää harjoitusten kautta henkisyyttä ja yhteyttä omaan itseen.  Kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa, jonka tavoite on lisätä itsetuntemusta sekä kosketusta omiin voimavaroihin herättämällä uinuva kundaliinienergia ja luova voima liikkeelle energiakehossa. Sitä kautta on mahdollista saavuttaa pysyvää onnellisuutta ja rauhaa sekä sopeutua elämään ympäristöön sellaisena kuin se on.

Kundaliinijooga on hyvin monipuolista: fyysistä, mentaalista ja energeettistä. Harjoitukset sisältävät fyysisiä asanoita, hengitystekniikoita (pranayamaharjoituksia), mudria eli käsien asentoja ja bandhoja eli kehon lukkoja, meditaatiota, visualisointia ja rentoutusta.  Monipuolisuus tekee harjoituksesta hyvin voimakkaan ja nopean tavan löytää tie omaan potentiaaliin, vapautua peloista , negatiivista tunteista, huonoista tavoista ja stressistä vahvistaa hermostoa ja umpirauhasjärjestelmää. Tärkeintä on oma kokemus. Kundaliinijoogassa keskitytään omaan harjoitukseen, joka tehdään pääasiassa silmät suljettuina. Harjoitukset voivat olla hyvinkin erilaisia.
    


​​
ALUSTAVA OHJELMA  
(tarvittaessa harjoitusaikoja voidaan muuttaa)

Maanantai 31.5.
Saapuminen linnaan
Tervetuloa ja yhteinen illallinen klo 19.30
 
Tiistai 1.6.
Klo 8-9.30 kundaliinijoogan harjoitus / luento
Klo 9.30 aamiainen
Klo 13.30 lounas
Lounaan jälkeen vierailu oliiviöljytilalla, jossa maustettujen öljyjen maistiaiset sekä tutustumista oliiviöljypohjaiseen luonnonkosmetiikkaan
klo 17.30-19 kundaliinijoogaharjoitus
Klo 19.30 illallinen
Illallisen jälkeen puolentunnin meditaatio kynttilänvalossa
 
Keskiviikko 2.6.
Klo 7.30-9.30 kundaliinijoogan aamuharjoitus
Klo 9.30 aamiainen
Klo 13.30 lounas
klo 18-19 iltajooga
klo 19.30 illallinen
Illallisen jälkeen puolentunnin meditaatio kynttilänvalossa

Torstai  3.6. oma vapaapäivä tai retkipäivä
Klo 8.00 aamiainen
Retkipäivämme suuntautuu Civita di Bagnoregioon, Bolsenan järvelle ja Orvietoon (kohteet täsmentyvät keväällä 2020). Retken hinta ilmoitetaan riippuu osallistujämäärästä. Voit myös viettää oman vapaapäivän ja tehdä kävelyretken naapurikylä Cellenoon. Niille, jotka eivät lähde retkelle, lounas tarjoillaan normaaliin tapaan linnassa klo 13.30.
Klo 20.00 illallinen linnassa


Perjantai 4.6.
klo 7.30-9.30 kundaliinijoogan aamuharjoitus
Klo 9.30 aamiainen
Klo 13.30 lounas
klo 18-19 iltajooga

Klo 19.30 illallinen
Illallisen jälkeen puolentunnin meditaatio kynttilänvalossa


Lauantai 5.6.
klo 7.30-9.30 kundaliinijoogan aamuharjoitus
Klo 9.30 aamiainen
Klo 13.30 lounas
Iltapäivällä mahdollisuus viinitilavierailuun, jossa viininmaistiaiset.
Klo 19.30 illallinen
Illallisen jälkeen puolentunnin meditaatio kynttilänvalossa

Sunnuntai 5.6.
Aamiainen
Kotimatkalle lähtö
           
Hinta
1040€ / henkilö sisältää
*Ulla Mersinlin opetuksen
*6 vuorokauden majoituksen linnassa kahden hengen huoneissa
*6 aamiaista

*6 illallista
*5 lounasta
(illallisen yhteydessä viini ei sisälly hintaan).

*Yhden hengen huoneen lisämaksu on 20€ / yö.

Paikkoja on RAJOITETUSTI! Varaukset ovat sitovia. VAIN MUUTAMA PAIKKA VAPAANA!

*Lennot eivät sisälly hintaan

Lähin lentokenttä löytyy Roomasta, jonne suoria lentoja lentävät Finnair ja Norwegian. Varauksesi jälkeen saat tarkat saapumisohjeet linnaan.

VARAUKSET
Varauksen voit tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan. Yhteystiedot ovat tässä alla. Varauksen tehtyäsi saat tarkemmat tiedot linnasta.
Varausmaksu 200 € maksetaan heti, kun minimimäärä on koossa ja kurssi vahvistetaan toteutettavaksi. ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse.

    
VARAA TÄSTÄ