Powerflow - Virtaa!
Kehonhuoltoretriitti 9.-15.7.2018 Sisiliassa    
   
Tervetuloa Tarja Nybergin Powerflow-retriittiin Sisiliaan!
Retriittimme pidetään Torre Salsan luonnonpuistossa merenrannalla Sisilian länsirannikolla.
 
Kuusi kilometriä hiekkarantaa ja suojeltuja hiekkadyynejä;  upeaa välimerellistä luontoa, jossa vitivalkoiset kallionseinämät laskevat turkoosiin kimaltelevaan mereen. Palmuja ja kaktuspuita.
 
Viidessä minuutissa kävelet merenrantaan.
 
Luonnonpuiston alueelta löydät vain agriturismomme. Treenien lisäksi pääset uimaan sekä tekemään pitkiä kävelyjä hiekkarannalla ja luonnonpuiston alueella.
 
Agriturismon omassa ravintolassa nautimme päivittäin aamiaisen ja kasvisillallisen. Illallinen on runsas italialaiseen tapaan ja valmistettu alueella kasvavista raaka-aineista. Illallinen sisältää lasin sisilialaista punaviiniä tai valkoviiniä.
 
Lounaan voit valmistaa asuntojen omassa keittiönurkkauksessa – tuomme valmiiksi salaattitarpeet, juustoja ja leipää sekä hedelmiä. Raaka-aineet ovat tuoreita.
 
Agriturismossa majoitumme kolmen hengen apartementoihin, joissa oma terassi merinäköalalla, kylpyhuone ja keittiönurkkaus. Sängyt kolmen hengen asunnoissa on jaettu niin, että olohuoneessa on hyvin nukuttava sohvasänky, pienessä nukkumahuoneessa toinen sänky ja kolmas sänky tilavalla parvella.
 
12.7.2018 järjestämme päiväretken kuuluille turkkilaisille portaille Scala dei Turchi. Nämä huimat valkoiset kalliojyrkänteet nousivat maailmanmaineeseen myös komissario Montalbanon siellä seikkailtua. Samalla näet temppelilaakson Valle dei Tempin, kreikkalaisen taiteen ja arkkitehtuurin spektaakkelin. Järjestämme myös vierailun paikalliselle viinitilalle, jossa maistamme paikallista viiniä ja sisilialaisen ruokakulttuurin erikoisuuksia. Viikon aikana pääset sisälle aitoon sisilialaiseen kulttuuriin ja elämään ja näkemään palan koskematonta ja kauneinta Sisiliaa. Päiväretken hinta ilmoitetaan myöhemmin.
 
Retriitti on avoin kaikille.
 
Flow kehonhuoltotunti on eri-ikäisille ja -kuntoisille sopiva liikuntamuoto. Se yhdistää useiden kehonhuoltometodien parhaat puolet mahdollistaen lihaskunnon, venyvyyden ja stressinsietokyvyn kehittymisen harjoittelijan omassa tahdissa.
 
Flow-menetelmä löytää inspiraationsa pilateksesta, joogasta, alexander-tekniikasta, tanssista - ja ennen kaikkea ihmisvartalosta ja sen liikkeistä. Harjoituksissa pyritään yhdistämään liike ja hengitys sulavaksi virraksi, flow’ksi, mielikuvien avulla. Lihakset vahvistuvat, keskivartalon hallinta paranee, fyysiset ja henkiset jännitykset sulavat. Huonojen työasentojen, toistuvasti samojen liikeratojen väsyttämät lihakset ja  nivelet löytävät luonnolliset liikeratansa ja pienet lihakset aktivoituvat.Tunti sisältää seisoma- ja lattiaosuuden.
    
   

TARJA NYBERG

Kontrabasisti ja näyttelijä, jolla on mittava estradikokemus sekä muusikkona että näyttelijänä. Hän on opiskellut mm. Guildhall School of Music and Drama –koulussa Lontoossa ja Sibelius-Akatemiassa, josta hän on valmistunut musiikinmaisteriksi. Hän on soittanut monissa eri orkestereissa ja kamarimusiikkiyhtyeissä. Hän on näytellyt monissa teattereissa mm. Q-teatterin useassa eri näytelmässä (mainittakoon L. Tolstoin Sota ja Rauha –teoksen Natashan rooli). Tarja on toteuttanut useita produktioita, joissa näytteleminen ja musiikki yhdistyvät. Hän opettaa pedagogiikkaa Sibelius-Akatemiassa, teatteri-ilmaisua laulajille ja soittajille sekä erilaisia kehonhuoltotekniikoita. Vuodesta 2011 hän on toiminut Itä-Helsingin musiikkiopistossa kontrabasson lehtorina.
 
"Olen rakastanut tanssia ja liikkumista lapsesta asti. Liikkuminen on minulle elämäntapa. Jazz- ja modernintanssintunnit kuuluivat nuoruuteeni musiikin opiskelun lisäksi. Vuonna 1994 tutustuin Astanga-joogaan ja harjoitin sitä intensiivisesti monta vuotta. 2000-luvun alussa tutustuin Janice Redmaniin ja hänen Bodylogic (myöh.Bodyflow) nimiseen kehonhuoltotuntiin. Olin vuosia Janicen oppilaana ja myöhemmin työskentelimme yhdessä. Janiceltä opin paljon liikkeen dynamiikasta ja ihmiskehosta.

Powerflow tunnilla  tärkeää on liikkeen virtaavuus ja sen yhdistyminen hengitykseen mielikuvien avulla. Powerflow tunnilla keskitytään omaan hengitykseen, harjoitetaan tasapainoa, vahvistetaan lihaksia, valloitetaan omaa kehoa itselle. Jokainen tunti sisältää lattia ja seisomaosuuden.

Olen soittava näyttelijä, näyttelevä soittaja,  intohimona opettaminen, argentiinalaisen tangon ja baletin tanssiminen.  Tervetuloa kanssani valloittamaan omaa kehoa itselle! " 

– Tarja Nyberg
        
Tarja Nyberg - Kuva Tiina Pajamo
​​​​​
ALUSTAVA OHJELMA
      
9.7.2018
Saapumispäivä
Klo 19.30 illallinen
 
10.7.2018  
Klo 7.45-9.15 aamutreeni (Poweflow)
Klo 9.15-10.15 aamiainen
Klo    17-19 iltatreeni (Powerflow)
Klo 20 illallinen
 
11.7.2018  
Klo 7.45-9.15 aamutreeni (Powerflow)
Klo 9.15-10.15 aamiainen
Klo 16-17 lattari-iloittelu
Klo 17-19 iltatreeni (Powerflow)
Klo 20 illallinen
 
12.7.2018  retkipäivä tai oma vapaapäivä
Klo 7.45-9.15 aamutreeni (Powerflow)
Klo  9.15-10.15 aamiainen
Klo 20 illallinen 
 
13.7.2018
Klo 7.45-9.15 aamutreeni (Powerflow)
Klo 9.15-10.15 aamiainen
Klo 16-17 lattari-iloittelu
Klo 17-19 iltatreeni (Powerflow)
Klo 20 illallinen
 
14.7.2018
Klo 7.45-9.15 aamutreeni
Klo 9.15-10.15 aamiainen
Klo 17-19 iltatreeni: rauhallinen yin-joogatyyppinen venyttelytunti
Klo 20 illallinen
 
15.7.2018
Klo 8-10 aamiainen/kotiinlähtö    

MATKUSTUS, MAJOITUS JA MUUTA HYÖDYLLISTÄ TIETOA

Kerro matkareittisi, autamme sinua mielellämme nopeimpien reittien valinnassa. Lähin lentokenttä löytyy Palermosta, jonne lentää mm. Lufthansa, British Airways ja KLM
Lähempänä matkan ajankohtaa koordinoimme osallistujien lentotiedot ja järjestämme lisämaksua vastaan yhteiskuljetuksen Palermon lentokentältä suoraan agriturismoon.

HINTA
1050€ / henkilö sisältää
Tarja Nybergin opetuksen
6 vuorokauden majoituksen agriturismossa kolmen hengen apartementoissa
6 aamiaista, 6 illallista ja lounastarpeet 5 päivän salaattilounaaseen

Lennot eivät sisälly hintaan


VARAUKSET
​Varauksen voit tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi , sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan. Yhteystiedot ovat tässä alla.

Varausmaksu 200€ maksetaan 7 päivää varauksen jälkeen. ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Viimeinen varauspäivä on 15.11.2017.


    
VARAA TÄSTÄ