​​​​​​​​
ArsMondo räätälöi matkoja italialaiseen arkeen ja juhlaan toiveidesi mukaan

Matkustatko yksin, ystäviesi, perheesi vai suuremman ryhmän kanssa Italiaan?
 
ArsMondo räätälöi unohtumattomia elämyksiä paikallisten italialaisten kanssa, aidoissa ympäristöissä massaturismin tuolla puolen.
 
Matkoillamme saat uusia inspiraatioita, opit uutta ja rentoudut.
 
Otamme huomioon jokaisen matkaajan toiveet ja tarpeet: niin kokeneet Italian kävijät kuin ensikertalaisetkin saavat uusia unohtumattomia elämyksiä.
 
Voimme perehdyttää sinut paikalliseen italialaiseen kulttuuriin ja sen tekijöihin: taiteilijoihin, oopperalaulajiin, kokkeihin, keraamikkoihin, sandaalintekijöihin, muodinluojiin jne.
 
Oman alansa huipuista koostuva ammattitaitoinen tekijäkunta takaa matkojemme ainutlaatuisuuden – Roomassa, Veronassa, Etelä-Italian pikkukylissä, Caprin saarella, Piemontessa…
 
Pääset osallistuvat paikallisten italialaisten jokapäiväiseen elämään: tekemään taidetta, joogaamaan, vaeltamaan, kokkaamaan ja vierailemaan vain paikallisten tuntemissa kohteissa, olkoon se sitten ompelimo vuorilla tai suomalaistaiteilijoiden työtila Rooman keskustassa.
 
Kerro matkatoiveistasi ja ota yhteyttä ArsMondoon kirjoittamalla viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@)arsmondo.fi tai soittamalla numeroon             + 358 44 32 00 008. Räätälöimme sinulle sopivan matkapaketin.
 
Alla esimerkkejä ArsMondon aiemmin järjestämistä räätälöidyistä matkoista. Myös näistä mieluisa voidaan toteuttaa sinulle sopivana ajankohtana.
 


Bolognan taide- ja kulttuurielämä

Tutustu Bolognan monipuoliseen taide- ja kulttuurielämään ja tapaa paikallisia asiantuntijoita.


Rooman nykytaide

Tutustu pieniin taidegallerioihin ammattioppaan kanssa.


Luksusruokamatka Etelä-Italian Campaniaan

​Lähde herkuttelemaan, nauti paikallisista herkuista.


Kokkauspäivä Roomassa

​Koe tekemisen riemu ja tuo uusia tuulahduksia kotikeittiöösi.


Vintage Fiatilla ja Vespalla halki Rooman

Näe Rooma uudesta näkökulmasta, laajasti.


Rooman kaupungin osat nähtävyyksineen

Tutustu Rooman eri puoliin ja löydä uusia kohteita.


Räätälöity viinimatka

Viikonloppu Tramontin viinilaaksossa Amalfin rannikolla. Amalfin rannikon rosee- ja punaviinit ovat tulossa maailmanlaajuiseen tietoisuuteen.​

Pyörä- ja vaellusviikko Amalfin ja Phlegrean saarien rannikoilla

Kauniissa maisemissa kuntoa kohottaen.TIEDUSTELUT

Matkatoiveistasi voit kertoa puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella.


Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi sekä matkatoiveesi kohteen  ja ajankohdan ja osallistujien lukumäärän.Yhteystiedot
+358 44 3200 008
​asiakaspalvelu@arsmondo.fi 


Ota yhteyttä lomakkeella - klikkaa tästä.


VARAA TÄSTÄ
Räätälöity Capri

Caprin saarella vierailu Axel Munthen perustamassa Villa San Michelessä on must. Villan puutarha on valittu Italian kymmenen kauneimman puutarhan joukkoon. Caprin saarelta pääset kätevästi jatkamaan matkaasi Sorrenton ja Napolin kautta Roomaan.